Cum Cumpar

Dacă nu puteți ridica produsele de la showroomul nostru din Timișoara, puteți comanda produsele noastre online iar livrarea se va face prin curier rapid. Livrarea scuterelor și motocicletelor  se face exclusiv prin parteneriatul nostru cu FAN Courier iar accesoriile se livreaza prin GLS.

Dacă comandați scuterele noastre online trebuie să știți că ele vor fi livrate ambalate corespunzător așa cum vin din fabrică. Unele modele (CUX, TC, TSX, CU Mini, TC MAX) vin ambalate într-un cadru de lemn care trebuie tăiat/distrus iar modelele CPX, TS Hunter, TC Wanderer vin ambalate într-un cadru metalic. Crossurile electrice de la Sur-Ron și Talaria vin ambalate într-un cadru de lemn cu carton.

La majoritatea modelelor trebuie montată roata față și ghidonul iar la CUX și CU Mini trebuie prins ghidonul în interiorul carenei față cu șurubul din pachet.

Vă vom trimite instrucțiuni de montaj imediat după comandă dar este bine să știți aceste lucruri de la început.

Atenție! Coletele sunt foarte grele și este nevoie de doi oameni pentru manipulare și montaj. Luați în calcul livrarea către un service moto/auto din orașul dvs.