Despre noi

E-Scutere.ro a luat fiinta in anul 2018 in
urma unei plimbari prin Berlin, Germania si
este un start-up pe piata vehiculelor
electrice din Romania.

POVESTEA NOASTRA

CUM ADICA IN URMA UNEI PLIMBARI?

Asa bine. E-Scutere nu este o afacere clasica în care cineva vrea sa vanda un produs și sa faca profit. Este mai mult o pasiune pentru un produs transformata în ceva concret și impartasita cu voi. Este vorba de un produs de ultima generatie, ecologic și care va fi tot mai prezent în vietile noastre în urmatorii ani: scuterul electric.

Sa revenim la inceput. In vara anului 2017 ne plimbam prin Berlin și am observat o gramada de scutere electrice pe strazi. In prima faza nu am constientizat, dar vazand tot mai multe astfel de vehicule electrice am inceput sa imi pun intrebari retorice: noi de ce nu avem asa ceva pe strazile din Romania?!?

Și am inceput sa cautam. In urma unei analize a pietei din Romania am constatat ca nu exista scutere electrice de calitate la noi. Cu exceptia unor scutere chinezesti de slaba calitate, nimic.

Și am inceput sa cautam mai insistent, sa luam legatura cu diversi producatori, cautari și discutii care au durat luni de zile. Intr-un final am gasit ce cautam: un scuter de calitate, cu tehnologii de ultima ora care sa fie pretabil pentru piata romaneasca.Acesta a fost inceputul. In luna mai 2018 am vandut primul scuter electric de la NIU în Romania. Am fost și ramanem deschizatorii drumului calitatii la noi în tara. Ulterior am completat gama noastra cu scuterele electrice Super SOCO care au facut senzatie prin designul extraordinar oferind aceeasi calitate cu care ne-am obisnuit: motoare Bosch, baterii Li-Ion LG, lumini LED.

In luna august 2019 am introdus în oferta noastra cel de-al 3-lea brand recunoscut la nivel international: Sur-Ron. Astfel, am devenit singurul magazin de specialitate din Romania care are în oferta sa 3 branduri puternice, recunoscute peste tot în lume.

În Aprilie 2023, odată cu deschiderea noului showroom din Dumbrăvița, am devenit reprezentant oficial MT Helmets și vă oferim acum căști și accesorii din acest brand precum și hainele moto Seventy Degrees.

În showroomul nostru găsiți o zonă dedicată sectorului off-road. Pe lângă deja clasicele crossuri electrice de la Sur-Ron și Talaria, acum puteți găsi la noi scuterele profesionale pentru copii marca Torrot cât și echipamente pentru a te echipa complet pentru aventură.