Intrebari frecvente

 • Pot fi achiziționate scuterele prin Programul RABLA?

  Prin programul RABLA se pot achiziționa doar motociclete, scutere (mopede) nu. Astfel, puteți achiziționa prin Programul RABLA modelele Super SOCO TC MAX, CPX, CPX PRO si VMOTO STASH, TS Hunter PRO. Subvenția de la Ministerul Mediului este de 13.000 lei (maxim 50% din valoare) și trebuie să casați o mașină înmatriculată de mai mult de 6 ani în România. Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați pagina dedicată programului RABLA aici sau să ne contactați telefonic la 0770.967.617 sau pe email la office@e-scutere.ro.

 • Ce categorie de permis îmi trebuie?

  În portofoliul nostru de produse găsiți:

  1. mopede (cunoscute drept scutere – categoria L1e) – permis cat.B/AM
  2. motociclete (categoria L3e) – permis cat.A/A1/A2
  3. crossuri – fără permis dar în afara drumurilor publice

  Indiferent dacă vehiculele sunt electrice sau pe benzină, pentru a le conduce pe drumurile publice aveți nevoie în majoritatea cazurilor de un permis valid. Doar vehiculele limitate la 25 km/h cu această specificație trecută de RAR în cartea de identitate (CIV) pot fi conduse legal pe drumurile publice fără permis de conducere.

  Astfel avem următoarele produse:

  Super SOCO CU Mini – este un moped cu viteza maximă 25kmh – se poate conduce pe drumurile publice fără permis de la vârsta de 16 ani doar după ce mopedul este înscris la Primărie

  Super SOCO CUX, TC, TSX, TC Wanderer, TS Hunter – sunt mopede cu viteza maximă 45kmh – se pot conduce pe drumurile publice cu permis din categoria B/AM doar după ce mopedul este înscris la Primărie (de unde primiți număr galben).

  Super SOCO CPX, TC MAX, TS Hunter PRO, Stash – sunt motociclete cu viteza maximă 95/120 kmh – se pot conduce pe drumurile publice cu permis din categoria A/A1/A2 sau cu categoria B daca faceți 10 ore de practică la o scoală moto. Motocicletele se înmatriculează la Poliție (de unde primiți număr normal, alb) și se pot conduce și în afara țării.

  Modelele Sur-Ron Light Bee X și Talaria Sting sunt produse destinate folosirii exclusiv în afara drumurilor publice. În portofoliul nostru de produse avem și varianta Talaria Sting Street Legal omologată ca moped iar aceasta poate fi condusă legal și pe drumurile publice cu cat.B/AM de permis.

 • Se pot cumpăra scuterele dvs. în rate?

  Toate produsele noastre mai scumpe de 2000 lei pot fi cumpărate și în rate fixe cu planuri între 6 și 60 de luni prin parteneriatul nostru cu TBI Bank. Pentru a primi planurile de rate pentru produsul care vă interesează vă rugăm să ne contactați pe email la office@e-scutere.ro

 • Trebuie să cumpăr încărcătorul separat sau acesta face parte din accesoriile motocicletei?

  Încărcătorul de baterie face parte din accesoriile motocicletei și este livrat împreună cu acesta.

 • Cât costă a doua baterie?

  Super SOCO TC / TSX / CUX: 1190 €

  Super SOCO TS Hunter / TC Wanderer: 1490 €

  Super SOCO CPX: 1790 €

  Super SOCO TC Max: 2190 €

  Super SOCO CU Mini: 790 €

  Sur-Ron LBX: 1390 €

  Talaria Sting: 1490 €

  Talaria Sting R: 1690 €

 • Pot încărca motocicleta acasă?

  Bineînțeles. Bateriile motocicletelor pot fi încărcate de la orice priză standard de 220V folosind încărcătorul ce v-a fost furnizat impreună cu motocicleta. Menționăm că fiecare model are un încărcător dedicat iar acestea nu pot fi folosite pentru alte modele.