SCUTERE ELECTRICE Noua mobilitate urbana

Scutere electrice marca Niu M+

NIU

NIU este cel mai bine vândut brand de scutere electrice din lume cu peste 1 milion de unități vândute la nivel mondial. Am fost primii care au adus acest scuter electric în Romania în luna mai 2018.

Detalii
Scutere electrice marca Super SOCO TC

SUPER SOCO

Super SOCO este brandul concernului Australian VMOTO care a reinventat stilul clasic café racer obținând un design de invidiat folosind în același timp tehnologii de ultimă generație.

Detalii
Scutere electrice marca Sur-Ron Electric Off-Road Light Bee X

SUR-RON

Pentru iubitorii de natură și de off-road am completat gama noastră de scutere electrice cu motocicletele celor de la Sur-Ron. Light Bee X este o motocicleta electrica de cross care a câștigat deja numeroase competiții de dirt bike.

Detalii
  • Motoare BOSCH
  • Baterii portabile Li-Ion Panasonic
  • ZERO mentenanță și revizii
  • ZERO poluare și zgomot
  • Doar 1 LEU pentru 50km în oraș
  • Prețuri de la 1.499 EURO + TVA
Scutere electrice marca niu - N-Series, M-Series, U-Series
Scutere electrice marca niu - N-Series, M-Series, U-Series N-Series

Primul scuter cu adevărat SMART ce a dat tonul în industrie. Cu un motor BOSCH special conceput pentru el și cu dotări de ultimă generație, seria N te scoate la plimbare cu zâmbetul pe buze.

Scutere electrice marca niu - N-Series, M-Series, U-Series M-Series

Supranumit "iPhone-ul scuterelor electrice" seria M duce caracteristicile predecesorului său la un alt nivel și uimește prin design câștigând Premiul Reddot 2017 la această categorie.

Scutere electrice marca niu - N-Series, M-Series, U-Series Rabla MOTO
În acest an în programul Rabla au fost introduse pentru prima dată și motocicletele, dar din păcate Ministerul Mediului a decis să nu introducă scuterele (mopedele) în acest program de finanțare.
Scutere electrice marca niu - N-Series, M-Series, U-Series Sur-Ron Light Bee X
Ducem distractia in off-road cu noul Sur-Ron Light Bee X, varianta imbunatatita 2019. Light Bee este un E-Cross de numai 50kg care va face drumul de munte o aventura incredibila.