Publicat la 2019-05-08 16:45:47

Super SOCO la e-scutere

După câteva luni de discuții cu producătorul Super SOCO am ajuns la un acord și vom avea în ofertă scuterele electrice Super SOCO TC și TS. Pe lângă designul premiat internațional (Super SOCO - a fost decorată cu iF Design Award 2018), scuterele lor folosesc materiale de cea mai bună calitate, motoare BOSCH și au funcții și specificații de ultimă oră. Ele completează perfect oferta curentă de scutere electrice aducând un plus de stil și eleganță. 

Caracteristici

Scuterele electrice de la Super SOCO au lumini full LED, baterii Li-Ion cu celule 18650, motoare special concepute de BOSCH pentru rotile de 17 inch și oferă posibilitatea montării a două baterii care duc autonomia până la 160 de kilometrii in ciclu urban. Pornirea se face din buton iar fiecare scuter beneficiază de alarmă.

Brand

Super SOCO face parte din grupul Vmoto, un concern Australian ce produce scutere electrice pentru mai multe branduri. In luna ianuarie 2019, Ducati și Vmoto au semnat un parteneriat prin care Vmoto se angajează să producă pentru brandul italian, primul scuter electric.

Așadar, aducem pentru voi încă un brand puternic și niste scutere electrice de calitate superioară!