Publicat la 2018-09-22 20:01:34

Peste 40 de entuziaști au testat scuterele electrice Niu

 

Pe 16 Septembrie 2018 a avut loc prima ediție a evenimentului Electro-Tura, organizat de Clusterul de Energii Sustenabile din Romania Rosenc. Pe lânga biciclete electrice, skateboarduri electrice sau trotinetele electrice, Timișorenii au avut ocazia să testeze pentru prima dată scuterele electrice Niu.

Au fost 5 ore de testare intensă, iar scuterul Niu M1 Pro a parcurs împreună cu cei 45 de utilizatori peste 65 de kilometrii pe malul Begăi și prin împrejurimi.

 

 

Feedbackurile au fost extraordinare

 

Am observat că M1 Pro duce și peste 120 de kg iar unii dintre cei care au testat modelul nostru, deși erau utilizatori de scutere sau motociclete pe benzină, ne-au dat la întoarcerea din plimbare cele mai frumoase feedbackuri.

Din câte am văzut noi, puteam să mai continuăm câteva ore bune cu testarea, interesați de experiența electrică pe scuter mai erau. 

Abia așteptăm următorul eveniment unde ne vom pregăti cu alte 2 modele pentru test. Vă încurajăm să vă abonați la newsletterul nostru și să dați Like paginii noastre de Facebook pentru a afla din timp de cele mai noi evenimente și promoții pe care le vom organiza in viitor.