DESPRE NOI

E-Scutere.ro a luat fiinta in anul 2017 in urma unei plimbari prin Berlin, Germania si este un start-up pe piata vehiculelor electrice din Romania.

 

CUM ADICA IN URMA UNEI PLIMBARI?

Asa bine. E-Scutere nu este o afacere clasica in care cineva vrea sa vanda un produs si sa faca profit. Este mai mult o pasiune pentru un produs transformata in ceva concret si impartasita cu voi. Este vorba de un produs de ultima generatie, ecologic si care va fi tot mai prezent in vietile noastre in urmatorii ani: scuterul electric.

Sa revenim la inceput. In vara anului 2017 ne plimbam prin Berlin si am observat o gramada de scutere electrice pe strazi. In prima faza nu am constientizat, dar vazand tot mai multe astfel de vehicule electrice am inceput sa imi pun intrebari retorice: noi de ce nu avem asa ceva pe strazile din Romania?!?
Si am inceput sa cautam. In urma unei analize a pietei din Romania am constatat ca nu exista scutere electrice de calitate la noi. Cu exceptia unor scutere chinezesti de slaba calitate, nimic. Si am inceput sa cautam mai insistent, sa luam legatura cu diversi producatori, cautari si discutii care au durat luni de zile. Intr-un final am gasit ce cautam: un scuter de calitate, cu tehnologii de ultima ora care sa fie pretabil pentru piata romaneasca.

In schimb, nu totul e roz. Cererea pentru astfel de produse este atat de mare in Europa de Vest in acest moment, incat producatorii nu fac fata cererii. Este greu spre imposibil sa primesti pe stoc produsele, de aceea am facut un parteneriat cu un distribuitor din Germania iar scuterele ajung la noi destul de repede in acest moment.

In acest moment cream parteneriate la randul nostru cu diverse companii din Romania pentru a oferi spre testare scuterele noastre in cat mai multe orase din tara.

Chiar daca lucrurile se misca mai greu in piata romaneasca, intalnind diverse probleme cu logistica si reticienta oamenilor la schimbare si la nou, avem experienta comertului online si de aceea incercam sa va dam toate informatiile prin siteul nostru, prin email sau telefon. Puteti accesa oferta noastra actuala in sectiunea "Cum cumpar" iar daca aveti orice fel de intrebari, nu ezitati se ne contactati.

Suntem la fel de pasionati ca voi!