Niu NGT

NGT este scuterul electric care sparge toate barierele. Lasa in urma limita de viteza de 45 kmh, duce autonomia la peste 100km in timp ce ofera o putere si un cuplu de invidiat. NGT foloseste doua baterii Panasonic de ultima generatie de 35Ah si 60V. Pentru a conduce scuterul NGT pe drumurile publice aveti in schimb nevoie de un carnet de conducere din categoria A.

Niu M+

M+ este evolutia modelului M1 Pro si ofera o autonomie mai buna folosind o baterie noua Panasonic de 42Ah si 48V. M+ poate transporta 2 persoane si vine cu frane hidraulice pe disc pe ambele roti. M+ a sporit si la capitolul securitate adaugand lumini de croaziera laterale pe langa luminile LED vizibile la 360 de grade care sunt deja consacrate pe toate modelele Niu.

Niu M1 Pro

Niu M1 Pro este un scuter electric agil pentru o persoana, care face deplasarile urbane o placere. Cu o autonomie omologata de 58km si cu o greutate de numai 59kg, este usor de manevrat si dispune de cele mai noi tehnologii: lumini LED, cruise control, motor Bosch si baterii LG/Panasonic.

Niu N1S

Niu N1 este primul scuter smart al companiei Niu. Este produsul ce a revolutionat piata de scutere prin caracteristicile sale inovative. Niu N1 este un scuter ce poate fi folosit de 2 persoane si are o autonomie de pana la 80km. Motorul si controlerul principal sunt concepute de Bosch deci puteti sta linistiti ca nu va lasa la greu.

Niu U1

Niu U1 este cel mai recent scuter electric al producatorului Niu. Cu o baterie de numai 5.2kg, U1 este cel mai usor scuter Niu. Are o autonomie de pana la 80km si poate fi utilizat pentru transport de marfuri, avand multiple locuri de depozitare. Poate transporta o greutate de pana la 160kg.