Publicat la 2020-02-13 11:36:20

O NOUĂ POVESTE ÎNCEPE ÎN LUNA MARTIE 2020

 

e-scutere, împreună cu mai mulți operatori economici și ONG-uri din România, a făcut presiuni la Ministerul Mediului încă din anul 2018 pentru introducerea scuterelor și motocicletelor în programul Rabla.

Așadar, după lungi discuții și petiții unde cei mai vehemenți au fost prietenii de la MotoADN, marți, 11 Februarie 2020, Ministerul Mediului a anunțat noutățile ce vor apărea în programele Rabla Clasic și Rabla PLUS, noutăți care ne bucură foarte mult.

Astfel, pentru prima dată în România, veți putea achiziționa scutere și motociclete prin programul Rabla. Pentru achiziția unui scuter sau a unei motociclete puteți primi o primă de casare în valoare de 3.500 LEI iar daca achiziționați un scuter electric mai primiți un Ecobonus în valoare de 3.000 LEI.

Este bine de știut că puteți casa doar mașini pentru a obține tichetul Remat folosit pentru achiziția de scutere/motociclete noi iar valoarea decontată de Ministerul Mediului nu poate depăși 50% din valoarea vehiculului.

În perioada următoare vom face demersurile pentru a intra ca reprezentanți ai producătorilor NIU și Super SOCO în program, îndată ce vom avea noi informații, le vom transmite către voi prin toate canalele noastre de comunicare.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și evenimente, vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook iar pentru a vedea oferta noastă de scutere și motociclete accesați pagina noastră dedicată aici.